Ana Iris – kurandera z pralesa posílá poselství

V Praze je pozdní noc, v kostarickém pralese odpoledne. Jsem ve spojení se svou duchovní sestrou Anou Iris, kuranderou kmene Boruca, a vyměňujeme si zkušenosti z těchto náročných dnů. Obě, ač v jiném prostředí, víme, že největším nepřítelem uzdravení národů je STRACH.

Poslechněte si léčivá slova…

Naše srdce každý den žádají mocnou matku přírodu a Univerzum o uzdravení tohoto světa. V Evropě řešíme, indiáni se spojují s předky a konají… Vyslechněte si jejich krátké poselství, které nám posílá sestra Ana Iris. Zapalujeme společný oheň a usedáme k němu … Všichni jste zváni, abyste zaslechli léčivá slova.

Oheň plane, les ševelí, hosté přisedají k ohni a Ana Iris začíná vyprávět příběh indiánů, jak nyní žijí svůj život. Její oči se pomalu mění, jsou krásně měkce hnědé a přesto pozorovatel vytuší, že se dívají do dálky, kam zraky normálních lidí nedosáhnou. Její slova zní jak zvuk kolibříka:

V těchto časech my, původní obyvatelé pralesa, posilujeme své zásady a víru. Opět se spojujeme s velkou matkou přírodou. Obracíme se k přírodní lékarně. Moudrost dávných věků a zkušeností koluje v našich žilách. Víme, že se můžeme uzdravit. Oslavujeme a žádáme naše předky o sílu. Žádáme o mír. Vysíláme prosby velkému Universu, aby uzdravilo tu nejvražednější nemoc, která existuje v tomto čase – STRACH.”

Vnímejte sílu slov..

Přátelé, náš pomyslný most skrze oheň je stále otevřený a vy můžete vnímat sílu těchto slov, na dálku cítit vůni bylin, které jsou na kostarické straně přikládány do ohně.

Vnímejte Anu: Náš lid se obrací zpět k přírodě a svým tradicím. Každý z nás se vrací také k sobě, aby zpracoval strach. Sloužíme ceremonie a každý bereme přírodní medicinu na posílení. Opět ožívají naše příběhy starých dob, kdy jsme překonali zhoubu a zvítězili nad strachem. Víme a věříme, že STRACH je základem každé nemoci a kanálem kudy se šíří nákaza.”

Navrátíme se zpět k sobě samotným.

Když se dívám do jejích očí, vím, že vidí ještě dál. Proto se ptám za nás všechny: „Co je v budoucnosti? Jaké poselství je skryto za virem, který již trápí celý svět? Sestřičko, co vidíš?“.

Ana odpovídá: Ten virus ukazuje, jak je možné zneužít moc. Je to jen začátek přeskupení. Postupně bude zažehnán. Vidím hodně smrti a ohně, ale víme, že velká Matka Země nám umožní toto znečništění odstranit. Nemějte z toho strach. Vše říká, ať obrátíme zrak k velkému Universu. Navrátíme se zpět k sobě samotným. S úctou a pokorou si připomeneme, jak mocná je Matka Země a jak nás chrání. Můžeme v ní najít mnoho moudrosti a léčebné síly.”

 Co tedy dělat se STRACHEM?

Co tedy dělat se STRACHEM podle kurandery Any Iris? Radí následující: Rozpoznejte, z čeho váš strach pochází… Je to strach, že onemocníte? Je to strach, že umřete? Je to strach, že nebudete mít z čeho žít? Ztište se a meditujte. Můžete meditovat s ohněm a požádat o úplné vyčištění a ukončení těchto strachů. Oheň vám svítí na cestu a vede vás. Nezapomeňte zpívat. Zpěv může být modlitbou. Váš hlas je léčivý.”

Noc se nachýlila ke dni a chvíle společného ohně končí. Avšak necháváme jej hořet i pro ty ostatní, kteří přijdou později. Z poselství kostarické kurandery si každý můžeme odnést své.

Dva přírodní recepty od Any Iris pro Vás

1) Každý den kloktat – stroužek česneku utřete, smíchejte s citronovou šťávou a zalijte teplou vodou. Můžete takto vyplachovat ústa a kloktat.

2) 3x týdně kloktat a vyplachovat ústa – do sklenice přidejte špetku jedlé sody a smíchejte se štávou z citronu.

Pokud cítíte volání, sami se jí zeptejte na to, co vás trápí. Zaregistrujte se zde a pošlu vám informace. Pura Vida! Vaše Monika

[contact-form-7 id=“2711″ title=“Kontaktní formulář 1″]