Rok 2024: Rokem laskavých nadhledů

Když jsem hned na začátku nového roku 2024 vytahovala fraktálovou mandalu pro tento rok, byla jsem oproštěna od všech predikcí a možností. Říkala jsem si tahej od srdce. Vyšla nádherná karta ROZKVĚT. Hned jsem byla okouzlena tím pocitem a myšlenkou, že je to vše na dobré cestě, protože rozkvět mi připomíná moudrost stromů a květin, které složitě nehledají svá poslání, prostě je znají a žijí tím…

Karty Arkána

Nedalo mi to… Šla jsem vyložit na celý rok. Hodně se od něj očekává, zejména v jeho dynamice, fičáku a energii. Tak jsem šáhla do balíčku karet Arkána světelných kódů& fraktálů. Rozložila jsem rok 2024 a nechala na sebe působit. Jak to vidím já? Jak to vidí fraktály a světelné kódy? Vnímám tento rok jako rokem laskavých nadhledů a také proudícího dynamického učení. Jeho slovní klíče dle jednotlivých měsíců jsou: Víra, Cesta, Tvoření, Transformace, Chaos, Všehomíra, Láska, Učení, Blaženost, Osvícení a končíme počátkem Rozkvětem.

Karty Arkána
 

Když jsem viděla mandaly a jejich světelné kódy otevřel se mi rok, který bude bohatý na zkušenosti, ale také nám poskytne velký prostor pro zastavení. Obě bonusové karty Chaos a Láska to jen dokazují, vrací nás k naší samotné prapodstatě. Ta barevnost a duhovost prožitků je až neskutečná. Tento rok nás povede ještě více vnímat sebe, své vize, cíle a přijmout talenty, které možná přehlížíme. Je pod ochranou Všehomíry, tudíž jako ten drak z hůry nám moudrost přináší.

Uchopte tedy do svých rukou rozkvět a nehledejte ve svých životech složitosti. Právě jako ta květina či strom máte možnost s lehkostí přijmout své poslání. Nejste ve svém životě na věci sami, vždy je tady mocná síla universa, které dohlíží, aby se plnil záměr vaší duše. Pokud přestaneme bojovat, to přátelé neznamená vzdávat, tak najednou se vydáme na cestu za zdravými vztahy, životem a radostí. O to tady jde, netlačit, naučit se odpočívat a nepodléhat rozmarům venkovní doby a kulisám. Věřte mi, ti venku za vás vaše boty nenosí.

Přátelé z celého srdce vám přeji ať uchopíte rok 2024 s vášní a vírou, že vše se děje na správném místě a ve správném čase.

Přeji Vám to nej vysvědčení až budete rekapitulovat zpětně rok 2024 s laskavým nadhledem.