Sedm stupňů ke zlaté

Sedím na pražské náplavce, je ráno… Podzimní slunce stoupá a nad Vltavou je mlha, čekám na přívoz a mířím ke smíchovské straně. V mé hlavě se otevírá pomyslné album a já hledím zpět. Když se pozorně zadívám na fotky zašlé minulostí, na čele se mi objeví vráska, tedy i když žádné vrásky nemám. ????

Říkám si, já fakt byla strašná ženská, uspěchaná, uhádaná, nervózní, ustrašená a stále se obávající, co se stane. Plná nesmyslných otázek. Plná slov a představ ostatních, zakopaná pod nánosem „srágorek“ všedních dní. Spěchající za kariérou a slávou. Hlavně nevybočovat, pomáhat a vše schovat pod pokličku…, to bylo!

Možná se všechno zrychluje, ale když se podívám na mé fotky před rokem a nyní, tak vidím zase úplně jinou ženu

Dnes už nejsem ochotna vyměnit za strach a nevědomost ani minutu mého života. Jdu si za svými sny. Všímám si maličkostí a více a více pociťuji pravou hlubokou vděčnost. Pracuji, tvořím, vychovávám dceru a mám plno plánů. Měním se z minuty na minutu, a to mě baví, jak se mohu pozorovat. Co mě baví, je inspirovat ostatní.

Když se vrtám v tom pomyslném albu, uvědomila jsem si, že jsem absolvovala sedm stupňů ke zlaté…

Co to bylo? Prozradím vám to s radostí… Podrobněji se věnuji sedmi stupňům v krátkých videích pod názvem Sedm stupňů ke zlaté. Avšak teď je čas na rekapitulaci cesty ke zlatu. Tak tedy zde jsou jednotlivé stupně.

7 stupňů ke zlaté

První stupeň – Zbavila jsem se nevědomosti

Uvědomila jsem si, že žít v nevědomosti je sebeklam, který jen hovoří o tom, že nechci přijmout odpovědnost za vlastní život. Jednoduché pravidlo pro tento stupeň je vědět, co chci. Když vím, co chci, dokážu se tak nadchnout, že vymyslím mnoho cest, jak toho dosáhnout.

Druhý stupeň – Poznala jsem své strachy

Strach je velkým strašákem našich životů, ale je zároveň velkým učitelem. Některý strach nás chrání, vlastně všechny strachy. Na jedné straně ochraňuje náš život, na druhé pomyslně chrání před emočním zraněním. Zjistila jsem, že ze strachu mít strach není třeba. Naučila jsem se s ním pracovat a využívat jeho přednosti. Strach je iluze, která se rozplyne, a zároveň pochopení, které přináší nové rozměry do života. Jaké? V podobě výzvy.

Třetí stupeň – Myšlenky jsou motorem existence člověka

Každá myšlenka ovlivňuje naše chování a představy o sobě samém. Byla jsem překvapená, jak práce s myšlenkou dokáže formovat naši realitu. Uvědomění si vlastních myšlenek vede k velké proměně.

Čtvrtý stupeň – Splněná přání

Objevila jsem kouzlo splněných přání. V dobách „temna“ jsem zapomněla na svá přání. S příchodem rozbřesku jsem si uvědomila, jak jsou důležitá. Řídit se svým přáním nám může nalézt smysl života a je vzácným zdrojem životní energie. Splněním přání pochopí, jaké dřímající talenty se v něm schovávají.

Pátý stupeň – Pochopení vnitřního kritika

Vést vnitřní dialog nad životními situacemi je správné. Náš vnitřní kazatel nám ukazuje jiný rozměr situace a poskytuje možnost nového úhlu pohledu. Pokud však neovládá náš život a my ztrácíme svobodu. Pochopením vnitřního kritika – jeho dialogu – přináší osvobození naší autenticity.

Šestý stupeň – Moje emoce mi slouží

Emoce jsou součástí naší reality, osobnosti. Tolik se mi ulevilo, když jsem našla cestu k tomu, abych s nimi uměla komunikovat, pracovat. Získala jsem cestu zpět ke své vnitřní síle, protože jsem objevila sílu emocí v pravém slova smyslu. Některé jsem vyměnila za nové a dnes vím, že stačí s nimi prostě být.

Sedmý stupeň – Přestala jsem si lhát do kapsy

V mnoha mých životních situacích jsem měla roušku klamu. Obávala jsem se podívat na skutečnost, jak se věci mají. Žaluzie klamu jsem roztáhla, i když podívat se pravdě do očí nebylo vždy lehké.

Cesta vzhůru je mnohdy klikatá, ale odměna je sladká, krásná, barevná, radostná. Oceníte ji nejen vy, ale hlavně vaše okolí. Život se změní v prožívání a ne přežívání.

Absolvováním sedmi stupňů ke zlaté jsem získala nový rozměr ve svém životě, který mě inspiroval k vytvoření souboru karet osobního rozvoje Tajemství epigenu. Právě ony vypráví příběh sedmi stupňů, pomáhají v jednotlivých oblastech zpracovat zásadní témata a posouvají uživatele směrem ke stupni vítězů.

Všechny metody, které používají, mám na sobě a mých klientech vyzkoušené. Dnes “říkají své pane” více než 5 000 lidí. Možná nastal čas i pro vás, abyste se inspirovali a měli svého výkonného průvodce u sebe doma…

Tak tedy vítejte na cestě, ať se nám daří.